Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Начало | Хотели | За една година "Гранд Хотел София" обучи 164 свои служители

За една година "Гранд Хотел София" обучи 164 свои служители

Автор: ХоРеМаг

Фотограф: GHS
"Гранд Хотел София" АД и Центърът за професионално обучение "Академия 5 звезди" завършват изпълнението на проект "Подобряване на адаптивността на заетите лица в "Гранд Хотел София", съфинансиран от оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" в рамките на схема за безвъзмездна финансова помощ "Квалификационни услуги и обучения за заети лица" — фаза 2.

В рамките на проекта през изминалата една година са обучавани 164 служители на "Гранд Хотел София", от които успешно завършили са 158. Проведени са 6 курса за придобиване на професионална квалификация. Акцентът е поставен върху чуждоезиковите обучения и курсовете за придобиване на допълнителна квалификация по важни за туристическия бизнес професии — администратор, камериер, портиер-пиколо, готвач, сервитьор-барман. Обучителната програма е допълнена и с курсове за овладяването на нови информационни технологии в туризма.

Времетраенето на курсовете е 6 месеца за професия "Администратор в хотелиерството", "Готвач" и "Сервитьор-барман" и 3 месеца за "Портиер-пиколо", "Камериер" и "Оператор на компютър".

Обученията се провеждат от "Академия 5 звезди" към "Гранд Хотел София", а целите на проекта са подобряване на качеството на услугите, предоставяни от "Гранд Хотел София" посредством повишаване на професионалната квалификация на заетите във фирмата лица и повишаване на адаптивността и ефективността на служителите на хотела.

НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалГрадът.bgОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly