Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Продукти Lavazza за всеки

Lavazza за всеки

Компанията разработи иновативна система специално за всички любители на автентичното италианско еспресо

Автор: Lavazza

Фотограф: Lavazza

Lavazza, любимото кафе на Италия, лансира ексклузивната и иновативна система, наречена A Modo Mio (в превод от италиански – "по моя начин"), която вече е в България.

Тя се състои от еспресо кафемашина на Saeco и защитени, индивидуални вакуумно пакетирани капсули, съдържащи високо ценените блендове на Lavazza, специално създадени за новата система.

Машината Lavazza A Modo Mio е последният писък в сферата на домашните еспресо машини благодарение на използваната технология на екстракция. Оптималната екстракция на пресованото мляно кафе в капсулите осигурява особено плътно, кремообразно еспресо - точно такова, каквото сервират в кафенето.

Специално проектирани за работа с тази система, капсулите съдържат превъзходните блендове A Modo Mio. Те играят основна роля, за да се гарантира качеството на напитката с характерния Lavazza вкус. Всяка капсула съдържа 7.5 г. кафе - дозата, използвана от барманите. За да задоволят всички вкусове, от Lavazza са приготвили четири различни бленда:

Appassionatamente: 100% арабика, тъмно изпечено, кадифено и плътно

Deliziosamente: 100% арабика, със завършен, деликатен и мек вкус

Caffe` Crema Dolcemente: 100% арабика, богато, деликатно и с пухкав каймак

Cremosamente Dek: 100% арабика, меко и ароматно безкофеиново кафе

Lavazza A Modo Mio е резултатът от партньорството между два лидера в света на кафето, посветени на това да предлагат на клиентите си най-доброто в тази област.  Това партньорство олицетворява най-доброто от италианската традиция - Saeco, водещият производител и пионер при високотехнологичните автоматични еспресо машини, в комбинация с високото качество и професионализма на Lavazza.

Компактни и лесни за употреба, машините Lavazza A Modo Mio идват в два модела: Saeco Extra и Saeco Premium. И двата са оборудвани с устройство за пара за приготвяне на страхотно капучино като онова, което досега само най-добрите италиански бармани умееха да правят.

НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly