Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Продукти InfoStar – нови маркетингови възможности за вашия хотел

InfoStar – нови маркетингови възможности за вашия хотел

Автор: Евродизайн БГ

Фотограф: InfoStar

Бизнесът днес разчита на високите технологии, за да оптимизира или презентира услуги и продукти. Тези тенденция не подминават и хотелиерския бизнес, който постоянно трябва да удовлетворява растящите изисквания на гостите. И точно тук правилно подбраните високи технологии могат да окажат голяма помощ. Добрата новина за хотелиерите е хотелската мултимедийна и интерактивна система InfoStar на фирма "Евродизайн БГ".

Възможностите на системата от гледна точка на директния маркетинг и реакция от страна на гостите са безспорни. Гостите могат да се запознаят с всички актуални промоции, организирани събития или екскурзии директно от телевизора в стаята. Всички услуги в хотела могат да бъдат представени динамично или статично – с рекламни видео клипове или със снимки и текст. Услугите могат също така да бъдат поръчвани или резервирани директно през менюто на системата.

Освен възможностите за промотиране на хотелските услуги InfoStar INFO предлага и редица функции, полезни на хотелиера – изпращане на съобщение до стая или група от стаи, проверка на сметка, отчитане на минибар и промяна в статуса на стая. Информационният модул на системата е своеобразен "портал", през който гостът има достъп до услуги и информация, но също така той предлага възможност за създаване на корпоративна идентичност на хотела или веригата. Брандирането на менюто на системата с цветовете и елементите на хотела, дава нов облик на стаята, създава усещане за цялостна концепция и принадлежност към името. Това, което гостът вижда на екрана на телевизора, остава запечатано в паметта му като "лице" на хотела.

Визията и интерактивните възможности на системата са средство, чрез което хотелът има възможност да повиши продажбите на услугите си, но са и средство за влияние, което създава уютна атмосфера и желание у гостите да се връщат отново и отново.

www.thefuturehotel.com

НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly