Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Фирми Димитър Маджаров-2 ЕООД

Димитър Маджаров-2 ЕООД

Автор: Димитър Маджаров-2 ЕООД

Още по темата
Кайма смес 40/60
Автор: Димитър Маджаров-2 ЕООД







Димитър Маджаров-2 ЕООД  е фирма специализирана в производството  на сурово-сушени колбаси,бяло саламурено сирене и кашкавал. Всекидневно те произвеждат над 200 месни и млечни продукти. Наред с производството на колбаси и продукти от мляко фирмата предлага богат асортимент от пресни охладени меса, кайми и наденици за  ХОРЕКА (хотели,ресторанти,кафенета) канали на дистрибуция. 

Поради голямото разнообразие от предлагани продукти фирмата има множество конкуренти, като се започне от производители на малотрайни колбаси и се стигне до малки фирми, произвеждащи кайма, или даден вид млечен продукт. Въпреки това конкуренцията има своята добра страна  като стимулира развитието на компанията и мотивира "Димитър Маджаров-2"ЕООД да предлага все по добро качество и разнообразие.  

"Димитър Маджаров-2"ЕООД е създадена през 1991 година като първата й дейност е търговия с хранителни продукти. Едва през 1994 г. фирмата произвежда първите си колбаси с марка "Димитър Маджаров", а по-късно през 1998 фирмата започва производство на сирене и кашкавал. Днес тя вече e една от най-предпочитаните в областта на месо и млекопреработката.
 
Продуктите на марката  се разпостраняват чрез собствена дистрибуция  във всички по големи градове от страната и всички национални търговски вериги като BILLA,METRO,KAUFLAND, ПИКАДИЛИ,ФАНТАСТИКО, ЕВРОПА,
Т-МАРКЕТ, КАРФУР, ХИТ  и други, както и в Пловдивските-  Сани, Магазин Център, Лекси, Мега Марина,Слънчеви лъчи, Братя Мирчеви, гастрономи Стефани  и др. Тяхното производството е локализирано в региона на град Пловдив в модерни и високотехнологични бази. Използват се суровини с доказан и сертифициран произход и постоянно качество.  

Млечните продуктите на фирма Маджаров са произведени  от 100 % свежо краве, овче, биволско и козе млека, следвайки  българската технология за производство на саламурено сирене и кашкавал. Млеката се изкупуват всекидневно от пловдивския и пазарджишки район. Голямо преимущество  на компанията е, че контролът по качеството се извършва в собствена лаборатория. 

От началото на 2007 година фирмата пусна на пазара серия продукти с намалено съдържание на мазнини "Light". Всички те са произведени от свежо полумаслено мляко.
За производството на продуктите  "Light" се прави нормализация на свежото краве мляко с добавка на обезмаслено краве мляко, получено в деня на производството като това минимизира маслеността до 1,5 %. 

Наскоро фирма "Маджаров" добави към продуктовата си гама нови месни продукта, от които голяма част са кръстени на град Пловдив- филе, врат, бут и бекон, наречени "Филиба", траен салам "Пловдив", "Свинска пастърма Пловдив" и други, като филе и врат Монтана, телешка саздърма и кайма-смес от свинско и телешко месо, които се възприеха много добре заради добрите си вкусови качества и достъпни цени. Те вече могат да бъдат намерени в търговската мрежа. 

 През 2007 година Димитър Маджаров – 2 ЕООД става една от първите млекопреработвателни предприятия в България, сертифицирани по всички европейски стандарти за производство на млечни, а през 2008 г. и заводът за колбаси получава европейският сертификат  за месните си продукти. 

Само за 15 години фирмата  е спечелила  много награди за качество от проведени конкурси за своите месни и млечни продукти:

6 златни медала  от Пловдивски панаир
7 първи места за продукти от Месомания и Млекомания
Димитър Маджаров бе номиниран за най-успешен мениджър за 2008 г. в Пловдив в престижния конкурс "Бизнесмен на годината".
 
 
 
 
Адрес: 4003 Пловдив
Бул"Васил Априлов"180
Тел:032/907004
Факс;032/907004
Email:g.boyadjiev@madjarov.bg
www.madjarov.bg





НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly