Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Фирми "ОДЕСОС-2003" ЕООД

"ОДЕСОС-2003" ЕООД

Автор: "ОДЕСОС-2003" ЕООД

Още по темата
Рибно ролце - Ролмопс
Автор: ОДЕСОС-2003
Фирма "ОДЕСОС-2003" ЕООД е на българския пазар от 1990 г., като преди 2003г. е била с наименование "Плавекра-Аполонов и сие".

Предвид разрастващия се пазар и голямото търсене на продуктите с търговска марка "ОДЕСОС", през 2005г. фирмата въвежда в експлоатация ново рибопреработвателно предприятие със застроена разгъната площ от 1200кв.м, отговарящо на всички хигиенни и здравни изисквания. Въведена е система НАССР, както и допълнително видео наблюдение на работните процеси. Предприятието е одобрено за износ на продукция в страни членки на Европейския съюз, както и в страните от Руската федерация /Русия/.
Фотограф: "ОДЕСОС-2003" ЕООД

Продукцията, одобрена за износ е, разбит хайвер, пушени, веяни и солени риби и рибни продукти, мариновани, кайзеровани и замразени риби и рибни филета.

Артикулите, които предлага фирмата наброяват повече от 30 вида, като всеки един от тях има необходимите технологични документи / ТД / и защитен срок на годност/трайност по съответния ред.

Капацитетът на рибното предприятие е 2000 кг готова продукция на ден, при една работна смяна от 8 часа.

Фирмата разполага със складови бази в различни градове - Варна, София, Пловдив , както и със специализиран транспорт във всеки един от градовете. Контрагенти на фирмата са вериги магазини както и хранителни борси на територията на цялата страна.

Доставката до магазините се извършва от специализирани транспорт на фирмата, който наброява общо 8 лекотоварни и тежкотоварни автомобила, всеки един с разрешително и сертификат издаден от съответната медицинска служба.

Фирмата притежава патентована търговска марка "ОДЕСОС", както и Свидетелство за патент на промишлен дизайн на "Рибно ролце".Контакти:

гр.Варна
тел./факс : 052/303228, тел.052/307716
odesos@abv.bg
http://odesos.point.bgДискусия2 коментара+
Анонимен потребител
от краси георгиев k.georgiev60@abv.bg Анонимен, 02 септември 2009, 21:08 1 Намирате този коментар за неуместен?

тази вечер си купихме семейството филе хек,с надеждата да празнуваме с риба ,семеен празник , взехме 2 пакета като единия е с тегло 0.742 а ,другия с 0.867 ,какво ни бе разочорованието като ги разледихме се оказаха че сме купили 0.315гр вода,просто сме потресани!Бихте ли ни дали отговор ?
фирма "Одесос 2003"ЕООД

Анонимен потребител
от иван Анонимен, 07 февруари 2011, 12:41 2 Намирате този коментар за неуместен?

какъв патент бе хора, сигурно и дядоти се е насирал в гащите когато са правили рибно ролце.


НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly