Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

"Баджо-МН" ЕООД

Автор: Фирма "Баджо-МН" ЕООД

Още по темата
EASY ISLAND
Автор: "Баджо-МН" ЕООД

Фирма "Баджо-МН" ЕООД е изключителен дистрибутор за България на италианската компания Ефедуе и Блу Ейнджълс център за страната.  
 
"БАДЖО-МН ЕООД" е единствен официален вносител за България на високо квалифицираните специалисти от организацията на Сините ангели на Ефедуе. Тази организация удовлетворява нуждите по обслужването на закуската и кафе паузата във вашия хотел.  
 
Предлагаме Ви една различна и нова за нашия пазар комплексна услуга, включваща пълна консултантска помощ при организиране на сутрешната закуска и бюфет, наблюдение и насоки към оптимизиране на процеса по организиране на сутрешна закуска, предоставяне на безплатни машини и безплатно сервизно обслужване, комплексна организация на сутрешната закуска, включване на висококачествени и по-здравословни хранителни продукти.  
 
Сините Ангели са изключителни консултанти на закуската, в действителност те покриват всеки аспект: от предлагането на машини за топли и студени напитки, диспенсъри, и аксесоари, до тяхното инсталиране; от предлагането на различни храни и напитки, до управлението на склада и съхранението им; от поддръжката на машините, до техническото подпомагане и сервиз. Благодарение на тази новаторска организация мениджърът на хотела разполага със специализирани консултанти, коитo могат да ви гарантират закуска без проблеми.  
 
Нашите предимства:  
 
- Система от консултанти, за оптимизиране бюфета на закуска  
- Специално изследвано оборудване, за да се оптимизира обслужването с продукти  
- Голямо разнообразие от специализирани продукти за закуска, подбрани и проучвани от целия свят, комбинирайки най-доброто качество към най- високите стандарти на обслужване.  
- Ние сме производители на машините и съответните продукти за тях.  
- Машините за топли и студени напитки се предоставят безплатно, а продуктите и аксесоарите се закупуват от нас.  
- Безплатно сервизно обслужване  
- Обучение на персонала в хотела как да се грижи ,почиства и зарежда машините, как да си вършат задълженията по най-добрия начин.  
- Задължение на Синия ангел е да държи под контрол и непрестанно наблюдение метода на работа и експлоатацията на машини и съоръжения.  
 
Ние от Баджо-МН ЕООД, национален център на Сините Ангели, бихме желали да Ви запознаем със системата ни за по-добро обслужване на закуска, оптимизиране на човешкия ресурс и междувременно Ви предоставяме неповторим, навременен сервиз и подкрепа.  
 
Ние ще Ви предложим да опитате нашият метод на обслужване, продукти и машини за няколко дни безплатно.  
 
Вие само трябва да осигурите ел.контакт и място, на което да се сервират топли и студени напитки.  
Това е промоция, с помощта на която Вие бързо ще разберете предимствата на нашата добра система и концепция за закуска в хотела.  
 
От съществено значение днес за хотела е да има привлекателен и практичен бюфет за закуска, защото това е като визитка на организацията, екипа на хотела и представя качеството на обслужване предлагано на клиентелата. Идеите и продуктите, които са в услуга на хотела. 


"Баджо-МН" ЕООД  
Варна, ул. "Цариброд" 92  
Телефони в офис и склад: 052/ 61 13 14; 61 32 23
e-mail: badjo@bluangels.eu, bluangels.friends@gmail.comДискусия1 коментар+
Анонимен потребител
от мйбй Анонимен, 30 януари 2010, 19:10 1 Намирате този коментар за неуместен?

,ммнм


НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly