Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Фирми Еспресо Вендинг

Еспресо Вендинг

Автор: Еспресо Вендинг

Автор: Еспресо Вендинг


Дейността на "ЕСПРЕСО ВЕНДИНГ" е свързана с внос и експлоатация на автомати за топли и студени напитки, предназначени за нуждите на ХОРЕКА и ВЕНДИНГ сектора. За продажба фирмата предлага както нови, така и употребявани машини.

Фирмата е единствената в България, която предоставя и продава на своите клиенти автомати за приготвяне на всички видове кафе:
 - еспресо
 - шварц /филтър/
 - инстант
 - концентрирано течно/незамразено/кафе.

Aвтоматите имат възможност за приготвяне и на други видове напитки:
 - на комбинирани напитки с кафе – кафе с мляко, капучино, мокачино;
- напитки на базата на инстантни продукти – мляко, шоколад, чай.

Изключително важен момент в дейността на "ЕСПРЕСО ВЕНДИНГ" е, че тя предлага за всеки автомат и необходимите консумативи , на голяма част от които фирмата е директен вносител. Осигурена е и поддръжката на всички машини с резервни части за тях, което облекчава крайното потребление.

Освен за топли напитки, фирмата предоставя и продава автомати и диспенсери за натурален сок и негазирани и газирани сокове и сиропи на базата на концентрат. Марката, с която се работи в това подразделение на фирмената дейност е Fructomat.

"ЕСПРЕСО ВЕНДИНГ" предлага и офис системи за топли и студени напитки с еднократни таблетки. За своите клиенти фирмата осигурява машини Lavazza Bleu, Lavazza Espresso Point, кафе Burbone, кафе капсулки.

Интересна опция в предложенията на фирмата е алтернативата за изхранване при нискокатегорийните хотели чрез използване на ВЕНДИНГ бар , разрешаващ електронно разплащане.

Контакти:
Еспресо Вендинг, Варна
тел. 0700 16661
тел./факс 052/505 999, esvending@abv.bg, www.esvending.com

НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly