Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Начало | Новини | България | Ирена Георгиева е новият председател на УС на АБТТА

Ирена Георгиева е новият председател на УС на АБТТА

Автор: horemag.bg

Ирена Георгиева, досеагшен председател на Правната комисия на АБТТА и собственик на Балкан Комфорт Д.М.С., е новият председател на УС на АБТТА, съобщиха от асоциацията. Тя е избрана вчера на общо отчетно-изборно събрание на организацията. На него е била дадена много висока оценка на извършеното от досегашното ръководство на Асоциацията през тригодишния мандат на управление и е изказана лична благодарност за всеотдайната и безкористна работа на Ирина Найденова, Председател на УС на АБТТА през 2006-2009 г. и  на  Александра Илиева, заместник-председател на асоциацията.
Съгласно устава на организацията е избрано ново ръководство за следващите четири години – управителен съвет и контролен съвет, както и техните председатели.
В новия седемчленен управителен съвет са избрани Александър Спасов /Аеротравел/ , Илияна Щерева /Яна Тур/, Калин Драганов /Профи Турс/ и бяха преизбрани четирима членове от стария управителен съвет – Ирена Георгиева / Балкан Комфорт Д.М.С./, Байко Байков /Бохемия/, Владимир Панталеев /Българиан Вип Травел/, Христо Гълбачев /Астрал Холидейс/.  
За председател на новия Контролен съвет е избрана Ирина Найденова, досегашен председател на АБТТА и управител на Александър Тур, а за членове Димитър Попов, управител Пингуин Травел Груп, и Елена Вълева от Юзит Калърс.
 

НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалГрадът.bgОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly