Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

ВиВенда ООД

Автор: ВиВенда ООД

Още по темата
Говежди Т-бон стек
Автор: ВиВенда ООД


От 10 години ВиВенда ООД е водеща фирма в обслужващият сектор на професионалното хотелиерство и ресторантьорство в България и солиден партньор на своите лоялни клиенти. Ние произвеждаме пълна гама от специализирани месни заготовки и деликатеси за всички нужди на общественото хранене. Клиентите, с които работим са разнообразни, като всички те си приличат по това, че държат на висококачествената продукция, добрата организация на доставките и на високото ниво на обслужване, които предлагаме.

Нашите предимства са :

- модерна производствена и складова база;
- лицензирано производство за ЕС;
- постоянно качество на произвежданите продукти;
- постоянни складови наличности;
- гарантиран произход на продуктите;
- пълна проследяемост във всички етапи;
- богато портфолио от продукти ;
- специализиран хладилен транспорт ;
- гъвкава национална логистична схема;
- пълен набор от документи;
- информация за цена, количество и стойност на доставките;

Ние имаме действащи вътрешнофирмени стандарти и програма за контрол на качеството, в която са ангажирани всички служители на ВиВенда. За нас от първостепенно значение е производството и търговията с висококачествени продукти. Вярваме, че консумацията на храна трябва да доставя удоволствие и да предизвиква положителни емоции в потребителите. Осигуряването на качество е основен етап в производството, като не оставяме нищо на случайността.

Месопреработвателното предприятие на ВиВенда е изградено съобразно световните стандарти за хигиена и безопасност при производството на хранителни продукти. Продукцията на фирмата е лицензирана за свободна търговия със страните членки на Европейският съюз. ВиВенда разполага с модерно и функционално технологично оборудване. Работният процес се изпълнява при поддържане на високо ниво на хигиена и при строг температурен контрол. От 2000 г във фирмата има внедрена интегрирана IT система за автоматизиран контрол и управление на производствените, складовите и логистични процеси с пълна проследяемост на всяка единица суровина, междинен и готов продукт, през всички фаза на производство.ПРОДУКТОВИ СЕРИИ

ViVenda Chef`s Basic
Наборът от продукти в серията "ViVenda Chef`s Basic"обхваща широка гама от основни, базови продукти, необходими за всяка кухня. Групата включва натурални месни заготовки и разфасовки от пилешко, патешко, пуешко, заешко, говеждо, телешко, агнешко, свинско месо и субпродукти, млечни продукти, рибни и морски деликатеси.

ViVenda Chef`s Prime
ВиВенда предлага на своите клиенти подбор от висококачествени и ексклузивни продукти, познати на ценителите от цял свят със своят ненадминат вкус. Серията "ViVenda Chef`s Prime" включва висококачествени продукти от селектирани породи. Контролира се режима на хранене, отглеждане и производство. Вивенда предлага органични продукти без антибиотици и хормони.

ViVenda Lean & Juicy
"Крехки и сочни" продуктите в тази серия са предварително мариновани или подправени, готови за кулинарна обработка. Продуктите от серията "ViVenda Lean & Juicy" са харесвани от крайните потребители и са подходящи за всички обекти. Предлагат се охладени и замразени, в кетърингови опаковки и в опаковки с контролирано тегло на порциите.


За контакти:
гр. София 1836,
бул. Владимир Вазов №37
Универсален номер: 0700 10 003
Мобилен: 0888 14 15 20
tel:+359 /2/ 960 80 60, 960 80 61
fax: +359 /2/ 960 80 40
E-mail: vivenda@abv.bg
www.vivenda.bg

НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly