Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

HELIA SMOKER

Автор: Томеко ООД

Фотограф: Архив

Още по темата
Томеко ООД
HELIA SMOKER е фурна, която опушва продуктите в процеса на приготвяне. Уредът е подходящ както за големи заведения и кетъринг фирми, така и за малки семейни ресторанти.

Конструкцията позволява да бъдат обработвани както зеленчуци и меса, така и риба, без да се смесват ароматите. Подходящ е и за пресни, и за замразени продукти, а също и за размразяване на опушени храни.

Времето за обработка варира от 5-10 минути за toast-hawaii до час и половина за агнешки бут, пуйка или сукалче. Освен приготвянето на традиционни опушени ястия като раци, миди, скариди и най-различни риби и меса уредът предлага и по-нестандартни решения като пушена пица, хляб, кишове, картофи, кюфтенца и дори паста и соево сирене. Важно е вратичката да е добре уплътнена, за да може пушекът и влагата да остават в камерата.

Helia Smoker
оставя кислорода да излезе от фурната - от една страна, това предпазва от смесване на ароматите на рибата и останалите продукти, а от друга, липсата на кислород прави готвенето абсолютно нетоксично. Тъй като няма директно изгаряне на стърготините, се отделя само аромат и няма отлагане на сажди.


Томеко ООД

гр. София 1612
ул. Хайдушка гора, 28-32
Тел./Факс: + 359 (2) 958 26 77, 958 30 13, + 359 (88) 958 30 13
e-mail: office@tomeko.bg

гр. Бургас
ул. Елин Пелин 20
тел./факс: 056/ 866 356, + 359 (88) 4 866 356
e-mail: burgas@tomeko.bg

www.tomeko.bg





НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалГрадът.bgОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly