Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Начало | Новини | България | Курсове за любители на кулинарното изкуство откриват в София

Курсове за любители на кулинарното изкуство откриват в София

Автор: Horemag.bg

Фотограф: архив
Курсове, предназначени за любителите на кулинарното изкуство, ще има за пръв път в София.  Те за всеки, който желае да се научи да готви или да разшири своите познания и опит в кухнята, съобщиха организаторите.

Курсовете ще бъдат водени от шеф готвач Виктор Арнаудов. Със своя дългогодишен опит в България и чужбина той ще разкриe на посетителите тайните на българската и международната кухня с фокус към здравословните и гурме рецепти. Има и специален раздел за т.нар. парти кухня, предназначена за купонджиите, които обичат да канят гости вкъщи и да им демонстрират кулинарните си умения.

"Курсовете са отворени за всеки, които цени вкусната и красиво поднесена храна. Няма ограничения за пол и възраст, защото целта ни е, докато учим нови техники и рецепти, да се забавляваме. След завършване на обучението всеки посетител ще разполага с над 150 рецепти, с които да впечатли близки и приятели. Затова и нашето мото е "Ние ви учим, вие се фукате", споделя Виктор.

Курсовете "CHEFза кеф"  ще имат теоретична и практическа част. Теоретичната част ще представя различните продукти, тяхната история, специфика и начин на ползване. Практическата част ще включва усвояването на различни техники и приготвянето на 3 ястия от съответния раздел кухня. След всяко занятие курсистите ще опитват приготвените ястия. Отделно курстите ще получат книжка с над 150 изпитани рецепти.

НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly