Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Начало | Храни и напитки | Bessa Valley представи на пазара Enira 2008

Bessa Valley представи на пазара Enira 2008

Автор: Horemag.bg

Фотограф: архив
От този месец в търговската мрежа вече може да бъде открит новият купаж на винарска изба "BessaValley" – Enira 2008, съобщиха от компанията. Това е втората реколта от престижното вино, която избата представя пред публиката в рамките на една година. Предишната реколта Enira 2007 е пред изчерпване поради големия интерес от страна на клиентите и търговските партньори на изба "Bessa Valley".

Enira 2008 e купаж от мерло (48%), сира (40%), каберне совиньон (5%) и пети вердо (7%). Виното е произведено от гроздови плодове единствено от собствени лозя. Отличава се с пикантни аромати с много червени плодове, в които бавно се развиват дървесни нотки, но остават изключително свежи. Тялото е многоизмерно, средно до плътно, с дълъг послевкус. Краят е изненадващо свеж и плодов и прекрасно допълва балансираните танини. Вино, което може да се консумира сега, но в същото време би могло да отлежи още 5 години.

Enira 2008 е виното, което от март 2012 г. ще се предлага в бизнес класата на авиокомпания Lufthansa.Дискусия2 коментара+

Комбинацията от сортове звучи много обещаващо.

Предразсъдъците са за ограничените.

добро е

ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!


НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly