Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Начало | Новини | Свят | Веганска верига ресторанти отвори първия в света вегански хотел

Веганска верига ресторанти отвори първия в света вегански хотел

Автор: Horemag.bg

Фотограф: архив
Международната верига за кафенета и ресторанти Loving Hut, която разпространява веганския начин на живот, отвори първия в света вегански хотел, съобщи veganlogy.com. Една от основните цели на компанията е да носи полза не само за здравето на човека, но и за екологията на планетата. Броят на веганските ресторанти на веригата надхвърля 200. В Европа ресторанти под бранда Loving Hut има в Австрия, Великобритания, Германия, Испания, Чехия, Франция, а в САЩ има над 40 заведения.

Новият хотел носи името на веригата и е разположен в Австрия. Хотел Loving Hut Inn не само предлага на гостите си ястия от храни с растителен произход, но и им осигурява условия, които напълно отговарят на екологосъобразния начин на живот.

В първия в света вегански хотел пушенето е напълно забранено, детайлите на интериора и бита съответстват на екологичните стандартити, използват се само такива почистващи средства, хотелска козметика и др., които съдържат растителни компоненти, а компаниите производителки не ги тестват върху животни.

В ресторанта на хотела на гостите се предлага богат избор от блюда от местната и международната кухня, които са приготвени само от натурални и екологично чисти съставки от растителен произход.

Посетителите могат да избират между разнообразни безалкохолни напитки, включително органично вино и бира, газирани напитки, соево мляко, плодови коктейли, напитки от чай и кафе. За гостите в хотела има и специален магазин, в който те могат да си купят литература, свързана със здравословния начин на живот и хранене, биологична козметика и аксесоари, както и книги с кулинарни рецепти, които отговарят на веганската етика.

НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly