Начало

Оптизимиране на разходите, ревеню мениджмънт, yeld management - може би тези словосъчетания нямаше да добият толкова голяма популярност в България, ако не беше икономическата криза.

Всъщност обаче те са алфата и омегата на всеки бизнес, но днес са особено актуални за хотелиерската индустрия, където се усеща натиск от две страни - за намаляване на цените на предоставяните услуги и постоянно увеличаващите се разходи. Важността на ревеню мениджмънта се разбира от все повече български хотелиери.

Каква трябва да бъде стратегията в ценообразуването в условията на криза?

Когато конкуренцията намали цените, голямо е изкушението да направим същото. Но ако го направим, няма ли да паднем в капан, от който измъкването е трудно? И няма ли други, по-успешни начини за справяне с кризата?

Кои са най-удачните механизми за увеличаване на продажбите и приходите?

Какви маркетингови тактики да приложим за оптимизирането им?

Как да използваме онлайн каналите за ръст на постъпленията?

Тези и много други въпроси все по-често поставят хотелиерите пред HoReMag. Но задаването им е само първата крачка. Втората, решаващата, е намирането на най-добрите отговори.

Добрата новина е, че не се налага сами да изобретявате велосипеда или да откривате топлата вода. Точните отговори се знаят от точните хора, и именно тях покани HoReMag - топ мениджър на световна хотелска верига, представител на международна компания, която консултира хотели в цял свят, и преподавател от водещ европейски хотелиерски колеж.

Те идват за пръв път в България по покана на HoReMag, за да споделят познанията и опита си с вас - собственици и мениджъри на хотели, ревеню и маркетинг мениджъри, управители "Храни и напитки", управители на бюджетни хотели, собственици на семейни хотели и къщи за гости, университетски преподаватели, студенти и всички, които се стремят към успешен бизнес.

Кога? На 1 октомври 2009.

Къде? Хотел "Холидей ин", София.

Очакваме ви!

Екатерина Геловска,
главен редактор на списание HОtels&REstaurants MAGazine

Holiday Inn Sofia

Партньори

Magniflex samba-cafe.bg devin-bg.bg www.thefuturehotel.com economedia.bg

ПЪРВА КОНФЕРЕНЦИЯ НА HoReMag

HoReMag.bg