Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Начало | Форум | Хотели | Най-добрият уебсайт за България?

Най-добрият уебсайт за България?

Дискусия8 коментара+

Наскоро попаднах на този уебсайт: go-to-bulgaria.com - много различен от всички останали!

Сравнето го със сайта на Държавната агенциа по туризъм..

Интересно ми е дали този нов уебсайт (изглежда е нещо ново) е правен от българи или някои чужденци, които са решили да ни направят услуга.. Също така защо сайта е само на английски..

Както и да е, всеки, който счита, че може да посочи най-добрия сайт за България, нека да го пусне в тази тема. Хей, и не забравяйте да се аргументирате защо!

Анонимен потребител
от Бърканичков Анонимен, 01 декември 2009, 18:03 1 Намирате този коментар за неуместен?

Разгледах този: travelzeppelin.com който удивително прилича на посочения...

Добър е!
На мен ми излиза с адрес: http://bulgaria.travelzeppelin.com

мисля обаче, че имат още да поработят момичетата и момчетата. Има много теми за добавяне иначе търсачката с градовете е супер!

Успех им пожелавам!

Анонимен потребител
от kyobul Анонимен, 17 декември 2009, 01:05 3 Намирате този коментар за неуместен?

http://la-bulgarie.fr

Само че е на френски. Много хора си мислят че е сайт на българския офис по туризъм във Франция, ама не е...

Анонимен потребител
от Владо Цанков Анонимен, 21 декември 2009, 16:27 4 Намирате този коментар за неуместен?

Крайно време е да има нациовални сайтове по туризъм, спезиализирани според базите за отдих и услугите.Стига тези стотици сайтове в тази малка държава! Сами си създаваме бардака. И за
чуждите туристи ще е много по лесно.
Всеки ден някой ти предлага нов сайт да се включиш. И се питаме кой е най-добър!?

Комитети, съвети и др. по туризъм.Нищо!!!Другарю Цанков, искам да те попитам на няколко ракии ли писа този брътвеж или толкова си можеш?

Цитат:
"Крайно време е да има нациовални сайтове по туризъм, спезиализирани според базите за отдих и услугите..."

Какво вобще означава това??? Тези "нациовални" сайтове, да не би да ги няма? Националния сайт (на бившата Агенция по туризъм)съществува от 14 години. Просто не е достатъчно добър и затова се появяват нови, които го конкурират и допълват. А и да беше добър, пак щеше да има такива, които да го конкурират. Само така има прогрес - когато има конкуренция. Нали трябва има кои да създава заетост на вуйчовци като теб, защото нито личния ти сайт (ако вобще имаш), нито държавния ти създават заетост.

Цитат:"Всеки ден някой ти предлага нов сайт да се включиш..."
Ами включвай се бе Цанков, пари нали не ти искат... Имаш и друг вариант (малко соц., но като те слушам ти си "другар" и си падаш) - отивай при тур-агенциите, които правят това, което и ти можеш, но те мързи.

Заради такива такива като теб, искащи централизирани дейности и някои друг да им свърши работата, сме на това дередже, другарю Цанков.

А сега ходи и метни още една ракийка...

Анонимен потребител
от полезен Анонимен, 19 януари 2010, 19:32 6 Намирате този коментар за неуместен?

Според мен най-добрият е www.balkantravellers.com
Има по-качествени и интересни неща от всички останали, взети заедно.

Анонимен потребител
от Вл.Цанков Анонимен, 21 януари 2010, 12:53 7 Намирате този коментар за неуместен?

Добър ден Калине, или както и да се казваш. Днес реших да се възползвам от съвета ти и да пробвам как се пише след две ракии! Извинявам се , че е на "ти", но след толкова злъч и сарказъм няма начин.Толкова е лесно, скрит в интернет да ругаеш, вместо същото да се каже по нормален начин.Но както и да е, явно моето писание е предизвикало някаква реакция у някого.Самото заглавие "Най-добрия уебсайт в България" ме е провокирало, защото съм получил поредното предложение,за платено включване в специализиран уебсайт.Нямам нищо против конкуренцията, но нещата се разводняват
със специализираните сайтове за туризъм. И не че не съм готов да си платя годишните такси на няколко места, които са нормални, но кои са най-добрите специализирани сайтове? По-рано същите включваха нашите сайтове без да ни питат, но ако се заплаща, искам да знам, че ще платя за публикация в качественно издание.А явно ти не си от нашата страна,а другата, която прадлага услугата? Затова си мисля, че определенно регулиране на процеса ще помогне.
Защо ли в САЩ започнаха да си национализират банките, да определят заплатите на банковите шефове и да издават отново Карл Маркс?! Пък една най-комунистическа страна с тотална централизация се гласи до 20г. да е на първо място по икономика в света? Все пак трябва да се задават и някакви параметри.Или ще кажеш, че в САЩ няма планиране?
Между другото Камене, по някога въздържанието става порок. Даже лекарите препоръчват по ракийка-две и чаша вино.Не лошо да опиташ и ти и ще станеш по-добър? А може мама и тате също някога да са се другаросвали?
Камене, след като станахме почти приятели, имам една молба. Защо не спретнете едни "Оскари" за най-добър специализиран уебсайт, та да знаем от кой магазин да пазаруваме?
С най-добри пожелания,
Вл.ЦанковАнонимен потребител
от Вл.Цанков Анонимен, 21 януари 2010, 12:55 8 Намирате този коментар за неуместен?

P.S.
Извинявам се за Камен, но имам такъв приятел.
Да се чете Калин.


НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly