Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Начало | Форум | Хотели | Да популяризираме този форум и да бъдем по-активни!

Да популяризираме този форум и да бъдем по-активни!

Дискусия10 коментара+

Здравейте колеги от туристическия бизнес!
Призовавам всички, които имат желание за участие и положително отношение към форума на HoРeМag да бъдат по-активни!
Това е мястото, където Ние - специалистите в туризма бихме могли да се съветваме, да изразяваме идеи, нагласи, да дискутираме наболели проблеми, да намираме правилни решения на трудни задачи. Нека да направим този форум
по-интересен и по-актуален сред браншовиците!
Надявам се и екипът на HoReMag да направи нещо по въпроса

Здравейте, Рокси
Радвам се, че искате да направите форума по-активен. Това е и желанието на редакцията.
Тук бихте могли да ни подсказвате нови теми. Бихте могли да споделяте наболели въпроси, а ние от своя страна да търсим отговор и коментар от институциите.
А всичко онова, което се обсъжда във форума, би могло да намери място, макар и в друга форма, на страниците на списанието. Така аудиторията ще стане два пъти по-многобройна.

Екатерина Геловска

Здравейте, открих вашето списание преди 2 години, когато вече бях студент по туризъм в гр.Бургас. От тогава започнах да следя и уебсайтът на списанието. Несъмнено поставяте интересни акценти, но да си го кажем направо...уебсайтът ви не е нещо с което може да се похвалите, а форумът...това изобщо форум ли е? Според мен трябва да работите в посока популяризиране на уебсайта, а не само да изразявате желанието си "да направите форума по-активен". Няколко приятелски съвета от мен - Можете да увеличите аудиторията си ако направите акция за абонамент в университетите и колежите по туризъм, предложете специален абонамент за студентите и техните преподаватели. Опитайте се да установите повече контакти с професионалистите в бранша. Друго което можете да направите е да регистрирате профил на списанието във facebook. Социалните мрежи добиват все по-широка популярност и у нас. Там можете да намерите още много хора, интересуващи се от туризъм и да обменяте идеи с тях. За уебсайтът ви какво да кажа...ако сте решили, че не ви е нужен по-приятен облик и функционалност, поне вземете да добавите phpbb форум.
Ще се радвам, ако се възползвате от идеите, които ви изложих по-горе. Успехи и само напред!

Анонимен потребител
от Simeon Анонимен, 01 февруари 2009, 18:09 3 Намирате този коментар за неуместен?

Идеята е наистина добра, ще е хубаво да се популяризира този форум, може би е хубаво да се направят някои реклами в интернет по някои социални мрежи например и по сайтовете свързани с областта на туризма.

Анонимен потребител
от Todor Анонимен, 02 февруари 2009, 21:08 4 Намирате този коментар за неуместен?

Ще се радвам да се популяризира тази идея ...! И Надеждата ми е ,че ще събудим българското у хората от които зависи развитието на този бранш! Имаме прекрасни специалисти !Да върнем изгубеното доверие у нас

Здравейте Симеон и Тодор. Очевидно от списанието рядко следят собствения си форум. Нека ние да поработим в насоката за популяризиране. Заповядайте във Фейсбук групата ХоРеМАГ/HoReMAG

Анонимен потребител
от келнер Анонимен, 09 февруари 2009, 23:23 6 Намирате този коментар за неуместен?

Какво мислите относно рекламата на страната ни?

Коя реклама по точно?Не че са много..

Добре ще бъде размяна на банери с други сайтове свързани с туризма като цяло.

Относно рекламата на страната ни като туристическа дестинация...
няма да коментирам, само ще ви посоча сайта на Австрийския Национален Туристически Офис. Вижте на колко езици е преведен сайта им, за да е достъпен до възможно най-голяма аудитория.
Освен това веднаж въведеш ли държавата, от която си, сайтът запаметява, че искаш да четеш информацията му на български /в моя случай/ и всеки път, когато влизам в този сайт - автоматично му се зарежда българската версия.
И не само това...по Коледа в същия този сайт течеше реклама на отделни туристически региони в Австрия. Под формата на разкази /4 на брой/ бяха представени типични австрийски семейни хотелчета с дългогодишни традиции в бранша. За всяко от тях собственикът му разказваше интересна история, която беше съпроводена с богат снимков материал.
Читателите имаха право да си изберат за кой от 4-те обекта да гласуват най-накрая, а трима от гласувалите, избрани случайно, биха могли да спечелят награда - безплатен уикенд на мястото, за което са подали своя глас.
Какво предлгаме на света ние?

аз мога да ви пусна линк или банерче към форума в http://kamp-bg.blogspot.com и http://proomo.blogspot.com пишете ми на proomo@abv.bg

а какво ни липсва на нас ? ..... да сме единни, обединени и свободни, и да не мислим по чиновнически.. а творчески !

Поздрави

proomo.blogspot.com ◄ Промоции без край ►


НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly