Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Начало | Форум | Хотели | software

software

Дискусия16 коментара+
Анонимен потребител
от kmindova Анонимен, 22 март 2007, 12:00 Намирате дискусията за неуместна?

Ako imate nujda ot hotelski software i vi e pisnalo da se iadosvate s CLOCK - MOLIA PI6ETE MI NA E-MAIL: mindova_1976@abv.bg, 6te vi preporu4am ne6to mnogo dobro,s koeto mojete da poskriete ne6ti4ko ot durjavata i hotela pak da e nared.Budete zdravi!

Анонимен потребител
от rumen petkov Анонимен, 27 март 2007, 09:18 1 Намирате този коментар за неуместен?

Каквото и да говорим за CLOCK трябва да се признае, че това е най-доброто. Работил съм и с други, но място за сравнение няма. (Ако от CLOCK прочетат това - да вземат да ми намалят поддръжката заради безплатната реклама).

Анонимен потребител
от errik Анонимен, 09 юли 2007, 23:39 2 Намирате този коментар за неуместен?

хора какви глупости говорите,наи добрата е fidelio наи добрите хотели в цял свят работят с нея,всичко друго е компромис

http://www.myfidelio.net

Анонимен потребител
от Тр. Паскалев Анонимен, 01 септември 2007, 22:37 3 Намирате този коментар за неуместен?

И по мое мнение CLOCK е много далеч от най-добрата хотелска система просто, защото много проблеми, куция интерфейс, липсата на важни функции в даден момент може да вгорчи нечий живот и т.н. Поддръжката, обновяването и връзката с фирмата е на ниво!
Лично препоръчвам Елтур www.eltour95.com - първите и наситина добре разработени цялостни програми за управелние на хотел!
Също и Фиделио www.fildeliobg.com е много добра стига да може да си го позволите и да се примирите, че поддръжката куца и функциите и са главно ориентирани към франчайзинг хотелите и често не са адаптирани към българските условия.

Анонимен потребител
от Д. Димитрова Анонимен, 07 февруари 2008, 12:10 4 Намирате този коментар за неуместен?

да, аз също смятам, че ЕЛТУР95, предлагат много добър софтуер за хотели. Ние го ползваме на работа вече пета година и сме изключително доволни-лесен, достъпен, железен и много добър екип за поддръжка и внедряване.

Анонимен потребител
от Р. Василева Анонимен, 02 декември 2008, 17:01 5 Намирате този коментар за неуместен?

Колеги, аз също подкрепям поддръжниците на Елтур95. Ползвам хотелската система, С- организатора, както и ресторантския софтуер от 8 години и не бих заменила този софтуер за управление на базата данни с никой друг!
Специалистите на Елтур 95 са винаги готови да ти помогнат, да ти дадат съвет или разяснение, когато се нуждаеш от това. Системата се обновява и надгражда периодично, а закупуването и поддръжката на софтуера са на изключително прилични цени! Софтуерът на Елтур 95 дава възможности за генериране на много и различни справки и отчети, необходими на мениджмънта. Препоръчвам ги горещо!

Анонимен потребител
от М. Кръстева Анонимен, 13 март 2009, 14:57 6 Намирате този коментар за неуместен?

За мен Opera е най-добрия хотелски софтуер, но разбира се не е рентабилно за малък хотел, а главно за хотел,който е част от интегрирана верига.Но като цяло има изключително много полезни опции и първоначално изглежда сложна, но всъщност всяко нещо е изключително лочически направено.Оpera e на база на Фиделио

Анонимен потребител
от Д.Попниколова Анонимен, 20 октомври 2009, 21:55 7 Намирате този коментар за неуместен?

Здравейте, аз също подкрепям мненията за Елтур 95, лично съм работила на него и нямам никаква забележки.Имам една молба към Вас колеги и особено към Р.Василева интересуваме колко ще ми излезе , т.е. колко реално струва закупуването на програмата.На ясно съм с цената за поддръжката, но т.к. започнах работа в хотела след като вече беше инсталирана не зная колко точно струва. А ни предстои едно откриване на друг хотел, в който започвам работа и програмист иска да ми сложи Микроинвест хотел про, която нещо не ми вдъхва много доверие.
E-mail за връзка desi_popnikolova@abv.bg
Благодаря на всеки , който може да ми помогне!

Анонимен потребител
от Краси Анонимен, 08 април 2010, 21:53 8 Намирате този коментар за неуместен?

Абе, вие луди ли сте? Какъв Елтур - сигурно се шегувате. До преди около година работих в Лондон. Първо използвахме Фиделио, а някъде половин година преди да се върна минахме на Опера. Сега работя с хотелски софтуер на Клок и съм изключително приятно изненадан от този продукт - сходен като възможности и по-прост за работа. Елтур е смешка.

Анонимен потребител
от Clock Hotel Software Анонимен, 13 април 2010, 21:17 9 Намирате този коментар за неуместен?

Здравейте. Работя във Клок. Мога да предложа на всички, който желаят да получат информация за компанията и продуктите ни, да посетят фирменият ни сайт <a href="http://www.clock-hotel-software.com&quot;>www.Clock-Hotel-Software.com</a>

Анонимен потребител
от Clock Hotel Software Анонимен, 13 април 2010, 21:19 10 Намирате този коментар за неуместен?
Анонимен потребител
от Guest Анонимен, 29 април 2010, 11:07 11 Намирате този коментар за неуместен?

ОРАК Инженеринг е софтуерно консултантска фирма, която създава, разпространява и поддържа бизнес софтуерни решения в сферата на туризма и търговията. Повече на адрес http://www.orakgroup.com/

Анонимен потребител
от Ясен Танев Анонимен, 03 август 2010, 11:18 12 Намирате този коментар за неуместен?

Здравейте,
попаднах на обсъждането и бих искал да ви предложа да погледнете и продуктите предлагани от Тринити Софт ООД.
Нашите програми за управление на хотел и ресторант са лесни за работа и предлагат функционалност, като предлагат ефективност и запазване на инвестицията. Цените ни започват от 200 EUR и достигат 400 EUR.

Безплатната ни версия е достъпна за ползване от хотели до 10 стаи. Вземете я от:

http://www.triniti-soft.com/software/abis_guestbook

Очакваме ви при нашите консултанти : 02 958 32 01

Използвайте промоционален код HRM817927 за 15% отстъпка от стандартните ни цени

Анонимен потребител
от rutash Анонимен, 04 октомври 2010, 23:28 13 Намирате този коментар за неуместен?

Нека да обърна вниманието ви към професионално разработен <a href="http://finite-soft.com/index.php?controller=products&action=assd&language=bg";>хотелиерски софтуер</a>. От дотук изброените единствено фиделио може да се конкурира с тези продукти, но не и по цена. Проверете, за да се убедите сами! Разработката е на немската фирма ASSD, а поддръжката и разпространението в България е от Финит Софтуер Системс ЕООД.

Анонимен потребител
от rutash Анонимен, 04 октомври 2010, 23:30 14 Намирате този коментар за неуместен?

<a href="http://finite-soft.com/index.php?controller=products&action=assd&language=bg";>Хотелиерски софтуер от Финит Софтуер Системс ЕООД</a>

Здравейте!
Някой работи ли с Микроинвест ХОТЕЛПРО? Доволни ли сте от интеграцията с Booking?


НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly